Danmarks største udvalg af dæk og fælge
Dæk og fælge til bredt udvalg af køretøjer

Hos Rønde Stjerne Auto finder du Danmarks største udvalg af dæk og fælge til flere typer køretøjer. I sortimentet har vi bl.a.:

Helårsdæk, sommerdæk og vinterdæk

Alufælge

Stålfælge

Dæk og fælge fra mange kendte varemærker, herunder Goodyear, Continental, Dunlop og Michelin.

 

Det er muligt at købe dæk med tilhørende fælge, men du kan også købe delene separat. Vi monterer dæk og fælge for flere køreglade kunder i Aarhus, Rønde og på Djursland.

 

Hvornår bør man skifte dæk og fælge?

Udskiftning af dæk og fælge afhænger af sæsonen, slid og udseende.

Medmindre du kører med helårsdæk, bør du skifte til vinterdæk, når temperaturen falder til under 7 grader, og der er risiko for våde og isglatte veje. Du kan skifte tilbage til sommerdæk, når temperaturen stiger til over 7 grader igen.

Hvad angår fælge plejer vi at sige, at en aluminiumsfælg egner sig bedst til sommerdæk og tjener en æstetisk funktion, mens en Alufælge til vinterbrug er i dag en god løsning, da vi kun bruger Godkendte fælge som er ekstra behandlet så de er bedre beskyttet med salt.  Valget og udskiftning af fælge afhænger af bilens brug og æstetiske præferencer.

Hvis du er i tvivl, om det er tid til at skifte dæk eller fælge ud, kan du altid ringe til os – vi vil med glæde hjælpe med at måle dækmønster og dæktryk samt vurdere dækkenes og fælgenes generelle stand.

Ring til os og få et tilbud på nye dæk og fælge

Hvis du ønsker et tilbud på nye dæk og fælge er du meget velkommen til at kontakte os på telefon: 86372400 eller mail: post@stjerneauto.dk.

Vores automekanikere er uddannet og sikrer, at din bil bliver behandlet godt med nye dæk og fælge. Vi går aldrig på kompromis med høj kvalitet i det arbejde, vi udfører. Har du brug for at få skiftet dæk og fælge på biler, lastbiler, campingvogne eller lignende, er det også noget, vi kan klare for dig.