Vi tilbyder
Alt fra service til undervognsbehandling og biludlejning

Autoriseret Tectyl Center

Vort Tectyl Center beskæftiger idag 1 fuldtidsansat automekaniker, som sørger for at din bil bliver behandlet som den skal. Det vil sige rengjort og sprøjtet efter nøje udarbejdede skemaer, da der er stor forskel på hvordan biler er opbygget. Vi er også her foran, da sprøjtemanden er udlært mekaniker. Iøvrigt på vort eget autoværksted, så vi står inde for kvaliteten af det arbejde de udfører. 

Garantien for veludført arbejde er, at et vist antal biler hvert år bliver udtaget til kontrol ved FDM uden udgift for kunden, kun besværet med at køre til nærmeste FDM-testcenter. Her kan vi prale af fejlfri raporter igennem et helt år.

For mere information om Tectyl se deres egen hjemmeside: www.tectyldanmark.dk

Biludlejning

Vi har et stort udvalg af biler vi udlejer til erhverv, til såvel private. En biludlejning du kan regne med og snakke med, for at finde den helt rigtige løsning til netop dit behov. Vi har alle former for biler, mærker, størrelser og til alle behov i vores biludlejning. 

Lastvogns Værksted

Vi råder desuden over faciliteter til reparationer af lastvogne og busser, det beskæftiger en fuldtidsansat. Da det kræver mere plads og større grej er lastvognsafdelingen delvis adskilt fra personvognsværkstedet.

Med denne afdeling for store vogne kan vi yde total service også til kunder med NISSAN lastvogne, som ellers skulle køre længere for at få foretaget service og vedligeholdelse på deres køretøj. Vi opererer og har primært kunder fra Rønde, Syddjurs og Aarhus, men tager selvfølgelig kunder ind fra nær og fjern - alle er velkomne!